Varemærkemeddelelser

Registrerede varemærker og servicemærker ejes af deres respektive ejere.

App Store, Apple, Finder, iPadOS, Launchpad, Mac, macOS, Safari og Touch ID er varemærker tilhørende Apple Inc.

IOS er et registreret varemærke eller varemærke tilhørende Cisco Systems, Inc. og/eller dennes associerede selskaber i USA og visse andre lande.

Dashlane er et varemærke tilhørende Dashlane SAS, registreret i USA og andre lande.

Android, Chrome, Firebase, Google, Google Chrome og Google Play er varemærker tilhørende Google LLC.

Intel er et varemærke tilhørende Intel Corporation i USA og/eller andre lande.

Microsoft og Windows er varemærker tilhørende Microsoft-koncernen.

Firefox er et varemærke tilhørende Mozilla Foundation i USA og andre lande.

Java og JavaScript er registrerede varemærker, der tilhører Oracle og/eller associerede selskaber.

Norton er et varemærke eller registreret varemærke tilhørende NortonLifeLock Inc. eller associerede selskaber i USA eller andre lande.